Marine & Offshore

De verwachtingen zijn dat investeringen in de Offshore sector meer en meer zullen focussen op Natural Gas in plaats van olie de komende decennia. Daarnaast zal het investeringsklimaat een shift naar windenergie ook gunstig gaan beïnvloeden, gedreven door beleid van overheden en technologische evoluties. 
Ondertussen zullen veiligheid van personeel, Reliability van de installaties en Environtmental Protection de belangrijkste uitdagingen blijven in deze sector.

Select Projects ondersteunt u graag in deze uitdagingen!

Van scheepsbouw tot onderhoud van booreilanden

Select Projects onderscheidt zich in het samenbrengen van het juiste talent en de gewenste expertise, in nauwe samenwerking met onze klanten. Wij staan voor het opbouwen van lange termijn klantenrelaties om zo optimaal rekening te kunnen houden met uw business drivers, operations, resources en werkmethodieken.

Ons team van vakexperts realiseert, optimaliseert en onderhoudt uw kwalitatieve processen en projecten in volgende domeinen:
  • Engineering
  • Construction
  • Operations & Maintenance

Select Projects Academy

We zetten individuele professionals of volledige projectteams in op een flexibele of permanente basis, zowel op korte als op lange termijn. Met onze Select Projects Academy zorgen we voor continue ontwikkeling van hun kennis en kunde, rekening houdend met de behoeften vanuit de projecten van onze klanten. Dit via zowel individuele en collectieve opleidingen, als kennisdeling binnen ons bedrijf.

Meer weten?