Life Sciences

De wereldwijde farmaceutische sector staat voor heel wat uitdagingen. De grote hoeveelheid aan nieuwe productontwikkelingen en de verhoogde druk op de prijzen vraagt om een hogere productiviteit. Nieuwe productie- en supply chain-modellen worden geïntroduceerd als resultaat van nieuwe technologieën. Daarnaast worden de regelgevingen steeds complexer.

Select Projects gaat al deze uitdagingen graag samen met u aan!

Van Engineering tot R&D Support

Select Projects onderscheidt zich in het samenbrengen van het juiste talent en de gewenste expertise, in nauwe samenwerking met onze klanten. Wij staan voor het opbouwen van lange termijn klantenrelaties om zo optimaal rekening te kunnen houden met uw business drivers, operations, resources en werkmethodieken.

Ons team van vakexperts realiseert, optimaliseert en onderhoudt uw kwalitatieve processen en projecten in volgende domeinen:

  • Engineering
  • Commissioning, Validation en Qualification
  • Quality & Compliance
  • R&D Support

Select Projects Academy in Life Sciences

We zetten individuele professionals of volledige projectteams in op een flexibele of permanente basis, zowel op korte als op lange termijn. Met onze Select Projects Academy zorgen we voor continue ontwikkeling van hun kennis en kunde, rekening houdend met de behoeften vanuit de projecten van onze klanten. Dit via zowel individuele en collectieve opleidingen, als kennisdeling binnen ons bedrijf.

Meer weten?

Charlot Van UsselDirector Select Projects