Over ons

Select Projects is een trots onderdeel van Select groep. Deze werd in 2004 opgestart door onze C.E.O., Bart Gonnissen. Na een jarenlange carrière als C.F.O. van 1 van de grotere Europese HR dienstverleners, nam hij Select Interim over, dat aan de oorsprong ligt van de verdere groei van onze groep. Na de succesvolle uitbouw van onze 'werving & selectie'- en uitzendactiviteiten, richtten we parallel aan Select een detacheringskantoor op. Dat opereerde onder de naam Quadrant Engineering Support vanuit Antwerpen en was hoofdzakelijk actief in Engineering. De toenmalige activiteiten zijn ondertussen gecentraliseerd onder Select Projects. Een jong en dynamisch team dat veel belang hecht aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klanten, als naar zijn medewerkers toe, werkt dagdagelijks ambitieus aan de verdere uitbouw van Select Projects vanuit België en Nederland.

Wat vinden onze medewerkers van Select Projects? Je leest het hier.

Select Projects trots onderdeel van de Select Group

Select Group is een familiale onderneming met hoofkantoor te Antwerpen, België, welke diverse HR-dienstverlenende bedrijven overkoepelt die actief zijn in verschillende landen. Met haar verschillende merken kan Select Group een brede waaier aan projectoplossingen en HR-diensten aanbieden.

Peps International, uw partner in gespecialiseerde technische ondersteuning

Indien u op zoek bent naar ondersteuning voor uw project, om drukke periodes op te vangen of wanneer u technische expertise nodig heeft voor korte- of langetermijn opdrachten, dan wilt u graag een echte partner. Bij Peps International, nemen we de tijd om uw noden en uw projecten op te lijsten. Onze technische experten ondersteunen uw bedrijf met dezelfde toewijding die u kan verwachten van een vaste medewerker.

Net zoals Select Projects ondersteunen wij onze experts optimaal zodat zij kunnen focussen op uw project. Peps International levert dezelfde ondersteuning op een technisch en internationaal niveau.

Commitment to Safety

Select Projects erkent haar verantwoordelijkheid voor de veiligheid en gezondheid van mens, milieu en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. Met ‘mens’ bedoelen wij iedereen die betrokken is bij onze activiteiten; al onze medewerkers, partners, bezoekers en andere belanghebbenden. Deze zorg voor veiligheid, Psychosociale risico’s, gezondheid, milieu en welzijn van iedereen zijn essentiële voorwaarden om de continuïteit en de groei van de onderneming te realiseren.