Onze werkwijze

Onze werkwijze

Hoe gaan we om met uw gegevens?
Elke klant en elke kandidaat kan bij ons rekenen op een aanpak op maat. Wij geloven namelijk oprecht in het goede en het unieke van elke mens. Iedereen is anders. En wat je uniek maakt je als persoon maar ook als bedrijf, maakt je sterker.

Wat kan je als werkzoekende verwachten?

Tijdens de kennismaking lichten onze Select Consultants heel duidelijk het programma toe zodat je weet wat jou te wachten staat.

Een sollicitatie procedure, zowel voor onze interne als externe functies, bestaat uit een kennismakend en competentiegericht interview dat nog verder kan worden aangevuld met specifieke testen of vragenlijsten naargelang de functie. De resultaten nemen we uiteraard met jou door. Dit is sowieso nuttige bagage voor je verdere carrière.

Volgend op deze fase bezorgen we een rapport en CV aan potentiële werkgevers. Ook het nagaan van eventuele referenties die jij ons bezorgde gebeurt in deze fase. Dat overleggen we voordien eerst met jou.

Solliciteren bij Select Projects

Een sollicitatie bij Select Projects is net dat ietsje anders. Een eerste kennismakingsgesprek vindt telefonisch plaats met een expert ter zaken. Zo kunnen jouw talenten optimaal beoordeeld worden. Nadien leggen we een moment vast voor een persoonlijk gesprek. Om de juiste match te kunnen maken, vragen we je vooraf een persoonlijkheidstest in te vullen.

In het gesprek bespreken we je ervaring en interesses om deze vervolgens te matchen met één van onze vacatures. Indien er een wederzijdse klik is en we een win (jij) win (klant) win (Select Projects) kunnen bekomen, bespreken we graag samen met jou een voorstel tot samenwerking.

Welkom in het team van Select Projects! Samen bereiden we je voor op je projecten zodat je weet bij wie je voor wat terecht kan en wat je kan verwachten. Verder kan je rekenen op gespecialiseerde coaches die je bijstaan met raad en daad en samen met jou bekijken wat je noden zijn naar verdere professionele ontwikkeling toe.

Hoe helpen we onze klanten verder?

Select ziet elke samenwerking als een partnership waarbij u als opdrachtgever met uw nood centraal staat.

Select is een huis van specialisten met passie voor hun job. Naargelang uw behoefte zorgt een specifieke consultant ervoor dat geen enkel HR vraagstuk onbeantwoord blijft.

Al deze activiteiten worden wetenschappelijk onderbouwd met professionele tools maar dit staat een persoonlijke relatie & maatwerk niet in de weg. We kiezen samen voor de juiste aanpak en gaan ook hier met de grootste zorg en discretie om met de gegevens die u ons verschaft. In ons privacy statement vindt u meer informatie over hoe we dit doen.

SELECT PROJECTS

Een sollicitatie bij Select Projects is net dat ietsje anders. Een eerste kennismakingsgesprek vindt telefonisch plaats met een expert ter zaken. Zo kunnen jouw talenten optimaal beoordeeld worden. Nadien leggen we een moment vast voor een persoonlijk gesprek. Om de juiste match te kunnen maken, vragen we je indien van toepassing, vooraf een persoonlijkheids- of taaltest in te vullen.

In het gesprek bespreken we je ervaring en interesses om deze vervolgens te matchen met één van onze vacatures. Onze consultant zal vervolgens jouw profiel (indien van toepassing met test) voorleggen bij onze opdrachtgever. Vervolgens zal hier een persoonlijke kennismaking met onze opdrachtgever op locatie zijn. Hier kan eventueel nog een vervolggesprek aan gekoppeld worden voor een meer diepgaande technische vragen. Indien er een wederzijdse klik is en we een win (jij) win (klant) win (Select Projects) kunnen bekomen, bespreken we graag samen met jou een voorstel tot samenwerking.

Welkom in het team van Select Projects! Samen bereiden we je voor op je projecten zodat je weet bij wie je voor wat terecht kan en wat je kan verwachten. Verder kan je rekenen op gespecialiseerde coaches die je bijstaan met raad en daad en samen met jou bekijken wat je noden zijn naar verdere professionele ontwikkeling toe.